آشپزی مدرن. آموزش تهیه استیک با سبزیجات گریل شده

آشپزی مدرن. استیک با سبزیجات گریل شده

استیک با سبزیجات گریل شده.jpg

مواد لازم

اورگانو تازه (خردشده) ۲ قاشق سوپ خوری

نعناع (پاک و خردشده) ۴/۱ پیمانه

پوست لیموترش (رنده شده) ۱ قاشق سوپ خوری

آب لیموترش تازه ۴ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

استیک فیله ۲۰۰ گرم

کدو سبز (حلقه ای خردشده) ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای زرد (حلقه ای خردشده) ۲۰۰ گرم

قارچ (ورقه ای خردشده) ۲۰۰ گرم

بادنجان (حلقه ای خردشده) ۲۴۰ گرم

پیاز ترشی (چهارقاچ شده) ۲ عدد

گوجه فرنگی مینیاتوری (دونیم شده) ۵ عدد

سیر (خردشده) ۴ حبه

جعفری (پاک و خردشده) ۴/۱ پیمانه

روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه

۱٫ در ظرفی گود، اورگانو، نعناع، رنده پوست لیموترش، دو قاشق سوپ خوری از آب لیموترش و فلفل سیاه را بریزید و مخلوط کنید، استیک را به مواد مرینیت اضافه کنید و از مواد روی سطح گوشت بریزید، سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در فریزر یا هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه دار شود؛
۲٫ در این فاصله، کدو، فلفل دلمه ای، قارچ، بادنجان، پیاز، گوجه فرنگی، سیر، جعفری و مقداری روغن زیتون را در ظرفی بزرگ بریزید و مخلوط کنید، سپس سبزیجات را روی صفحه گریل چرب شده یا باربیکیو گریل کنید یا می توانید در تابه ای حاوی روغن زیتونِ داغ تفت دهید؛
۳٫ بقیه آب لیموترش را به سبزیجات اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید (سبزیجات را گرم نگهدارید)؛
۴٫ به استیک مزه دار شده، کمی نمک بیفزایید، سپس در همان صفحه گریل، گریل کرده تا به درجه پخت دلخواه برسد، سپس استیک را در ظرفی مناسب قرار دهید و اطراف آن را با سبزیجات گریل شده تزیین و سرو کنید.

نکته

استیک را می توانید براساس ذائقه تان به سه روش گریل و تهیه کرده یا در تابه سرخ کنید:
۱٫ پخت خون دار rare steak که مدت زمان پخت آن، دو تا چهار دقیقه است.
۲٫ پخت متوسط medium steak که مدت زمان پخت آن، سه تا شش دقیقه است.
۳٫ پخت کامل well – done که مدت زمان پخت آن، چهار تا هشت دقیقه است.

جایگزین

می توانید به جای گوجه فرنگی مینیاتوری، از دو عدد گوجه فرنگی خردشده و به جای اورگانو از دو ساقه رازیانه یا یک قاشق سوپ خوری رزماری نیز استفاده کنید.

فکر بکر

۱٫ حتماً در زمان پخت غذا، سبزیجات و مواد لازم را از قبل آماده و خرد کنید تا در حین پخت، زمان خود را صرف خرد کردن نعناع، جعفری یا رنده کردن سیر و پیاز نکنید.
۲٫ اینجا دیگر هنر شماست که در صورت نیاز و به اندازه ای که ذائقه تان را تحریک کند؛ به سس، مقداری نمک، فلفل، نعناع یا کره اضافه کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *