آشپزی مدرن . آموزش تهیه استیک با سس ذرت

آشپزی مدرن . استیک با سس ذرت

استیک با سس ذرت.jpg

مواد لازم

فیله استیک ۴۰۰ گرم

پیازچه (ریزخردشده) ۲ ساقه

کره ۲۵ گرم

کنسرو ذرت (بدون آب) ۱ قوطی

جعفری تازه (ریزخردشده) ۱ قاشق سوپخوری

آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری

شکر (نرم و دانه ریز) ۱ قاشق چایخوری

خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن زیتون مقداری برای چرب کردن

طرز تهیه

۱٫ پیازچه را در تابه ای حاوی کره، تفت دهید، سپس ذرت، جعفری، آب لیموترش و شکر را به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شده و سس یکدستی حاصل شود؛
۲٫ سس را از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملاً به خورد سس برود؛
۳٫ فیله استیک را با نمک و دانه فلفل سیاه درشت کاملاً مزه دار کرده، با مشت چند ضربه روی آن بزنید تا کاملاً مزه ها به خورد گوشت بروند، سپس روی صفحه گریل چرب شده یا باربیکیوی داغ، از هر دو طرف گریل کنید تا به درجه پخت دلخواه برسد. استیک را در ظرف موردنظر قرار دهید و همراه با سس ذرت سرو کنید.

نکته

مقدار گوشت استیک برای هر نفر، ۱۵۰ تا ۲۲۰ گرم در نظر گرفته میشود.

فکر بکر

در صورت تمایل، میتوانید استیک را در تابه ای حاوی روغن زیتون داغ، گریل کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *