آشپزی مدرن / اسکالوپ مرغ

اسکالوپ مرغ

اسکالوپ مرغ.jpg

مواد لازم

ران مرغ (بدون پوست و استخوان) ۸ عدد

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم

سس خردل۱ قاشق سوپخوری

ترخون تازه (پاک و خردشده) ۱۰ گرم

جعفری تازه (پاک و خردشده) ۱۰ گرم

تخم مرغ۲ عدد

پودر سوخاری۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

روغن مایعبه مقدار لازم

سیب زمینی (خلالی خرد و سرخ شده) مقداری برای تزیین

ترخون (پاک شده) مقداری برای تزیین

جعفری (پاک شده) مقداری برای تزیین

گوجه فرنگی مینیاتوریمقداری برای تزیین

طرز تهیه

  1. تکه‌های ران مرغ را بین دو لایه کیسه نایلونی قرار دهید و با گوشت‌کوبِ دستی بکوبید تا صاف و یکدست شود سپس آن‌ها را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید؛
  2. به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی، روی تکه‌های مرغ را به سس خردل آغشته کنید سپس روی آن‌ها، ترخون و جعفری بپاشید؛
  3. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. تکه‌های مرغ را ابتدا در ظرف حاوی تخم‌مرغ بغلتانید سپس به پودر سوخاری آغشته و آن‌ها را از هر دو طرف، به‌مدت ۴ تا ۵ دقیقه، در تابه‌ای حاوی روغنِ داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنِ اضافی آن‌ها گرفته شود. اسکالوپ مرغ را با سیب‌زمینی سرخ‌شده، برگ ترخون، جعفری و گوجه‌فرنگی مینیاتوری تزیین و سرو کنید./ ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *