آشپزی مدرن. آموزش تهیه مافین پیتزایی

آشپزی مدرن. مافین پیتزایی

«مافین»ها انواعی از کیک و پیش غذا هستند که در قالب های فنجانی یک نفره تهیه می شوند. در گذشته از قالب مافین، تنها جهت پختِ کیک های کوچک استفاده میشد، اما امروزه، پیش غذاهای گوناگونی در این قالب ها تهیه و سرو می شوند که به دلیل تنوع، زیبایی و سرعت تهیه، با استقبال گسترده ای نیز مواجه شده اند. شاید به همین دلایل، کودکان نیز تمایل فراوانی به خوردن انواع مافین از خود نشان می دهند. برای تهیه انواع مافین، حتماً باید از کاغذ مخصوص آن استفاده شود. این کاغذ، نیازی به چرب کردن ندارد و می توانید آن را از فروشگاه های بزرگ خریداری کنید.

IMG_3770.JPG

مواد لازم

شیر یک دوم پیمانه

مایه خمیرترش فوری یک دوم قاشق چای‌خوری

شکر (نرم و دانه‌ریز) یک دوم قاشق چای‌خوری

آرد گندم (الک‌ شده) ۱۲۵ گرم

سوسیس و کالباس (نگینی خرد شده) ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای (نگینی خرد شده) ۱ عدد

قارچ (نگینی خرد شده) ۱۰۰ گرم

تخم‌ مرغ ۴ عدد

روغن مایع ۶۰ میلی‌لیتر

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

آویشن (پودر شده) یک دوم قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز (پودر شده) یک چهارم قاشق چای‌خوری

پنیر پیتزا (رنده‌ شده) ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

۱٫در ظرفی کوچک، شیر، مایه خمیرترش و شکر را کاملاً با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت پنج دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا مایه خمیرترش فعال شود؛
۲٫مایه خمیرترش عمل آورده شده، آرد گندم، سوسیس، کالباس، فلفل دلمه ای، قارچ، تخم مرغ، روغن مایع، نمک، آویشن و فلفل قرمز را در ظرفی ریخته و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛
۳٫داخل قالب های مافین، کاغذ مخصوص قرار دهید، سپس مخلوط بالا را در آن بریزید. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
۴٫روی آنها را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد. پس از پخت، مافین پیتزا را از فر خارج کرده و به صورت گرم سرو کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *