آشپزی مدرن. آموزش تهیه پاستای کاربونارا

آشپزی مدرن. پاستای کاربونارا

«کاربونارا» از سس های مخصوص پاستای ایتالیایی است که مواد اولیه آن از تخم مرغ و پنیر تشکیل شده است. تاریخ دقیق به وجود آمدن پاستای کاربونارا روشن نیست ولی گفته می شود که این پاستا توسط کارگران معادنِ زغال سنگ در اطراف رُم درست شده است. در ابتدا زغال موجود در محیط معادن، به طور طبیعی در داخل پاستا وارد می شد و بعداً به علت تقلید از نمونه های اولیه، مقدار نسبتاً زیادی فلفل سیاه در آن ریخته می شد؛ نام این پاستا نیز اشاره به همین فلفل های زغال مانند یا کربن دارد.

DSC_6005.jpgre.jpg

مواد لازم

نمک به مقدار لازم

پاستا ۴۰۰ گرم

قارچ دکمه ای (خرد شده) ۲۰۰ گرم

کره ۲ قاشق سوپ خوری

آب لیموترش ۱ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ (هم زده شده) ۲ عدد

خامه ۱ پیمانه

پنیر پارمزان (رنده شده) ۱۰۰ گرم

پیازچه (خرد شده) ۴ ساقه

ژامبون مرغ (خرد شده) ۲۰۰ گرم

دانه فلفل سیاه (نیم کوب شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

۱٫در قابلمه ای مناسب، مقداری آب بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید؛ سپس کمی نمک به آن بیفزایید؛
۲٫پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. زمانیکه پاستا نرم شد، آبکش کنید و یک دوم از آبِ آن را کنار بگذارید؛
۳٫در این فاصله، قارچ را در تابه ای حاوی کره، به همراه آب لیموترش تفت دهید؛
۴٫تخم مرغ، خامه، پنیر پارمزان، پیازچه و نمک را در ظرفی مناسب ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید؛
۵٫مخلوط خامه، قارچ، ژامبون مرغ، پاستا و یک دوم پیمانه از آبی که پاستا را در آن جوشانده اید، در تابه ای گود بریزید و به مدت دو دقیقه روی حرارت قرار دهید، کمی هم بزنید تا سس غلیظ شود؛ پاستا را در ظرف مورد نظر ریخته، دانه فلفل سیاه را روی آن بپاشید و سرو کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل، می توانید هنگام سرو، مقداری پنیر پارمزان روی پاستای کاربونارا بپاشید.
اضافه کردن ۲۰۰ گرم میگوی تفت داده شده در کره، طعم این پاستا را لذیذتر می کند./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *