آشپزی مدرن. آموزش تهیه چیکن استروگانف

آشپزی مدرن. تهیه چیکن استروگانف

IMG_3774.jpgre.jpg

مواد لازم

پیاز (خلالی خرد شده) ۲ عدد

روغن مایع به مقدار لازم

سینه مرغ (نواری خرد شده) ۵۰۰ گرم

استاک مرغ ۲ پیمانه

سس بشامل ۱ پیمانه

خامه ۵۰ گرم

چیپس سیب زمینی (خلالی) مقداری برای سرو

جعفری (پاک شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

۱٫پیاز را در تابه ای گود حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛
۲٫سینه مرغ را به تابه افزوده و تفت دهید تا مرغ طلایی رنگ شود، سپس استاک مرغ را به آن بیفزایید تا به مدت ۳۵ دقیقه بپزد؛
۳٫پس از پختِ مرغ، سس بشامل را به آن بیفزایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه، روی حرارت ملایم بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. چیکن استروگانف را در ظرف موردنظر ریخته، خامه را به آن افزوده و هم بزنید، سپس چیپس سیب زمینی و جعفری را روی آن بریزید و سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می توانید از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *