آشپزی مدرن. آموزش تهیه جوجه تندوری

آشپزی مدرن. جوجه تندوری

جوجه تندوری.jpg

مواد لازم

کره ۵۴ گرم

پیاز قرمز (خردشده) ۱ عدد

سیر (کوبیده شده) ۱ حبه

دانه خردل (پودرشده) ۲ قاشق چای خوری

زنجبیل تازه (رنده شده) ۱ قاشق سوپ خوری

پودر کاری ۱ قاشق سوپ خوری

ادویه تندوری ۱ قاشق چای خوری

زیره سبز ۱ قاشق چای خوری

ادویه گرم ماسالا ۲/۱قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

آب لیموترش ۱ قاشق سوپ خوری

ران مرغ (بااستخوان) ۱۲۰۰ گرم

طرز تهیه

تمام مواد (به جز مرغ) را با هم مخلوط کرده، قطعه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت (سه تا هشت ساعت) در یخچال قرار دهید. سپس ران را به سیخ چوبی کشیده، داخل سینی گریل بچینید و زیر گریل که از قبل روشن کرده‌اید، کباب و سرو کنید.

نکته

ادویه تندوری شامل: پودر سیر (سه قاشق سوپ خوری)، فلفل قرمز، گشنیز، زیره و زنجبیل (دو قاشق سوپ خوری از هر کدام)، دارچین و هل (۲/۱ ۱ قاشق چای خوری از هر کدام) است.

ادویه گرام ماسالا: یک قاشق سوپ خوری تخم گشنیز، یک قاشق سوپ خوری زیره، یک قاشق چای خوری فلفل سیاه، یک قاشق چای خوری فلفل قرمز، یک قاشق چای خوری پودر سیر و قاشق چای خوری میخک را در تابه ای داغ، روی حرارت متوسط ریخته و تفت دهید تا کمی تیره رنگ شوند، سپس یک قاشق چای خوری زنجبیل پودرشده به آن بیافزایید و مجدداً تفت دهید. تابه را از روی حرارت برداشته و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شوند. دانه های یک قاشق چای خوری هل را از پوسته جدا کرده و به همراه ادویه های سردشده، آسیاب کنید؛ همچنین می توانید این ادویه را به صورت آماده از سوپرمارکت ها تهیه کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *