آشپزی مدرن. آموزش تهیه دلمه اسفناج با ماهی

آشپزی مدرن. دلمه اسفناج با ماهی

دلمه اسفناج با ماهی.jpg

مواد لازم

سرکه سفید ۲ قاشق سوپ خوری

آب لیموترش تازه ۱ قاشق سوپ خوری

سیر (کوبیده شده) ۲ حبه

نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

فیله ماهی (مکعبی خردشده) ۶۰۰ گرم

برگ اسفناج درشت (پاک شده) ۲۰۰ گرم

کره ۸۰ گرم

پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

پیازچه (خردشده) ۲۰ گرم

طرز تهیه

۱٫ در ظرف درداری، سرکه، آب لیموترش، سیر، نمک و فلفل را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس ماهی را به آن آغشته کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه دار شود؛
۲٫ چند برگ اسفناج را روی سطح موردنظر قرار دهید، طوری که قسمت رگه دار و برجسته آن ها رو به بالا باشد، سپس یک تکه فیله ماهی را روی آن قرار داده و رول کنید. این کار را برای تمام برگ های اسفناج تکرار کنید. دلمه ها را به صورت ردیفی در کفِ قابلمه بچینید، طوری که درز آن ها، در قسمت زیرِ دلمه قرار گیرد؛
۳٫ کره را به همراه نمک و فلفل، در قابلمه ای کوچک حاوی ۲۵۰ میلی لیتر آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و آب نیز داغ شود، سپس آن را به قابلمه حاوی دلمه اضافه کنید. بشقابی روی دلمه ها قرار داده و جسمی سنگین را روی آن بگذارید. درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آب، بلند شود، سپس حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند؛
۴٫ در قابلمه ای کوچک، پنیر خامه ای و پیازچه را مخلوط کنید. ۱۲۵ میلی لیتر آب به آن افزوده و روی حرارت ملایم، هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. پس از پختِ دلمه ها، آن ها را در ظرف موردنظر چیده و به همراه سس آماده شده سرو کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *