آشپزی مدرن. آموزش تهیه دنــده بـره فلفلـی و رزماری

آشپزی مدرن. دنــده بـره فلفلـی و رزماری

 

مواد لازم

دنده بره (با استخوان) ۱ کیلوگرم

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

رزماری (شسته شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

۱٫برای آماده کردن دنده بره، تمام پوست‌های اضافی را از گوشت جدا کنید و گوشت را به‌مدت ۳۰ دقیقه، در ظرفی دردار و در دمای محیط قرار دهید (این عمل باعث می‌شود گوشت سریع‌تر و راحت‌تر بپزد)

۲٫سپس رطوبتِ گوشت را با حوله کاغذی بگیرید و با قلم‌موی مخصوص آشپزی، گوشت را به کمی روغن زیتون آغشته کنید و روی آن کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید؛

۳٫در تابه‌ای حاوی مقداری روغن، گوشت را به‌مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کرده سپس گوشت را از تابه‌ خارج کنید و روی ظرف نچسب یا سینی مخصوص فر قرار دهید و به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد.

۴٫پس از پخت، دنده‌های بره را از فر خارج کنید، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید و با برگ‌های رزماری تزیین و سرو کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *