آشپزی مدرن . آموزش تهیه رولت گوشت و زرشک

آشپزی مدرن / رولت گوشت و زرشک

رولت-گوشت-و-زرشک.jpg

مواد لازم

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۶۰۰ گرم

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز (رنده و آبگرفته شده*) ۱ عدد

تخم گشنیز (پودرشده) ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه (پودرشده) ۱ قاشق چایخوری

مغز نان باگت حدود ۵۰ گرم

زرشک (شسته و آبکش شده) ۲۰ گرم

گشنیز (پاک و خردشده) ۲۰ گرم

جعفری ۲۰ گرم

مغز گردو (خرد شده) ۳۰ گرم

سس رولت طبق دستور داده شده

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم

خلال پسته (تفت داده شده**) مقداری برای تزیین

زرشک (شسته، آبکش و تفتداده شده**) مقدار برای تزیین

طرز تهیه

۱٫ در ظرفی، گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. تخم مرغ، فلفل، پیاز، تخم گشنیز، زردچوبه و مغز نان باگت را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
۲٫ پس از این مدت، گوشت را بین دو لایه کیسه نایلونی قرار دهید و به وسیله وردنه آن را به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید؛
۳٫ زرشک را به همراه گشنیز، جعفری و گردو روی گوشت پخش کنید سپس گوشت را از عرض رول کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید. در این فاصله سس رولت را آماده کنید؛
۴٫ پس از این مدت، رول گوشت را از یخچال خارج کنید و در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، از هر طرف سرخ کنید سپس سس رولت را به تابه اضافه کنید. درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. پس از این مدت، رولت گوشت را با خلال پسته و زرشک تزیین و سرو کنید.

نکته

* قسمت سر و ریشه پیاز را با چاقو جدا کنید؛ چاقو را زیر لایه اول پوست پیاز قرار دهید و پوست پیاز را تا قسمت پایین پیاز بُرش دهید و جدا کنید. سپس پیاز را رنده کنید و با تنظیف آب اضافی آن را بگیرید.
** در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، خلال پسته و زرشک را بهمدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید./ ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *