آشپزی مدرن / ساندویچ ایتالیایی

ساندویچ ایتالیایی

ساندویچ ماهی طلایی و ساندویچ معطر.JPG

مواد لازم

گوشت گوساله (چرخ کرده) ۸۰۰ گرم

نمک به مقدار لازم

پیاز (نگینی خردشده) ۲ عدد

سیر (کوبیده شده) ۳ حبه

جعفری تازه (پاک و خردشده) ۵۰ گرم

پودر سوخاری ۱۵۰ گرم

پنیر پارمزان (رنده شده) ۴۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

روغن مایع مقداری برای سرخ کردن

سس مارینارا طبق دستور داده شده

نان باگت (تُست شده) ۴ عدد

پنیر موتزارلا (ورقه ای خردشده) ۲۵۰ گرم

کاهو جوان (خردشده) ۱ عدد

طرز تهیه

۱٫ فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
۲٫ در ظرفی، گوشت و نمک را بریزید و با دست ورز دهید سپس پیاز، سیر، جعفری، پودر سوخاری، پنیر پارمزان و تخم مرغ را به آن بیافزایید و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و به اندازه های کوچک از مخلوط بردارید و در کفِ دست، به شکل کوفته ریزه در آورید؛
۳٫ کوفته ها را در قابلمه ای کوچک حاوی روغنِ داغ فراوان، سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند (روغن جوش) سپس با کفگیر سوراخ دار کوفته ها را از قابلمه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود؛
۴٫ در این فاصله، سس مارینارا را آماده کنید؛
۵٫ در تابه ای، روی حرارت ملایم، سس آماده شده و کوفته ریزه ها را بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند تا سس غلیظ شود؛
۶٫ در هر نـــان باگــت چــند عدد کوفته ریزه و یک قاشق سوپخوری سس بریزید سپس ورقه های پنیر موتزارلا را روی آن قرار دهید. ساندویچ ها را به مدت ۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود. پس از این مدت، ساندویچ ها را از فر خارج کنید، مقداری کاهو روی کوفته ریزه ها قرار دهید و سرو کنید.

روش تهیه سس مارینارا

در ظرفی دردار، ۴۰۰ گرم سس گوجهفرنگی، ۴۰ گرم ریحان (پاک و خردشده)، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز (خردشده)، یک قاشق چایخوری سرکه سفید و در صورت تمایل، یک قاشق چایخوری شکر را بریزید و کاملاً هم بزنید./ ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *