آشپزی مدرن. آموزش تهیه ساندویچ به سبک ترکی

آشپزی مدرن / ساندویچ به سبک ترکی

در خیابان‌های استانبول

ساندویچ-به-سبک-ترکی.jpg

مواد لازم

پیاز (رنده و آب‌گرفته‌شده) ۲ عدد

سیر (کوبیده‌شده) ۲ حبه

روغن زیتون یک دوم پیمانه

آب‌لیموترش تازه ۲ قاشق سوپ‌خوری

اورگانو (پودرشده) ۱ قاشق چای‌خوری

زردچوبه (پودرشده) یک دوم قاشق چای‌خوری

ادویه کاری (پودرشده) یک هشتم قاشق چای‌خوری

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم

استیک گوساله (نازک ورقه‌ای خرد‌شده) ۵۰۰ گرم

سینه مرغ (نصف‌شده) ۲ عدد

سس زادزیکی طبق دستور داده‌شده

نان چیباتا (نصف‌شده) ۴ عدد

گوجه‌فرنگی (ورقه‌ای خردشده) ۴ عدد

کاهو (خردشده) ۸ برگ

طرز تهیه

۱٫ در ظرفی، پیاز، سیر، روغن زیتون، آبلیموترش تازه، اورگانو، زردچوبه، ادویه کاری، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛
۲٫ ورقه های استیک و سینه مرغ را در ظرف حاوی مواد مرینیت فوق قرار دهید تا کاملاً به مخلوط آغشته شوند، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا استیک مرغ کاملاً مزه دار شود؛
۳٫ در این فاصله، سس زادزیکی را آماده کنید؛
۴٫ استیک و مرغ را از مواد مرینیت خارج کنید سپس آنها را در تابه گریل بچینید (طوریکه روی هم قرار نگیرند)، مقداری نمک روی آنها بپاشید و از هر طرف به مدت ۳ دقیقه گریل کنید تا قهوهایرنگ و ترد شوند؛
۵٫ روی نیمی از نانها، ورقه های گوجه فرنگی، کاهو و استیک را قرار دهید سپس سس زادزیکی، یک لایه مرغ و مجدداً مقداری سس روی آنها بریزید، نانهای باقیمانده را روی مواد قرار دهید و سرو کنید.
روش تهیه سس زادزیکی
در ظرفی دردار، ۱۰۰ گرم خامه ترش، ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون، یک قاشق سوپخوری آبلیموترش تازه، مقداری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده)، ۱۰ گرم شبت تازه (پاک و خردشده) و یک حبه سیر (کوبیده شده) بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک شب در یخچال استراحت دهید.

نکته

* قسمت سر و ریشه پیاز را با چاقو جدا کنید؛ چاقو را زیر لایه اول پوست پیاز قرار دهید و پوست پیاز را تا قسمت پایین پیاز بُرش دهید و جدا کنید سپس پیاز را رنده کنید و با تنظیف آب اضافی آن را بگیرید.
** ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به‌صورت آسیاب‌شده با پودر سیر مخلوط شده‌اند.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به نان چیباتا، می‌توانید از نان همبرگر استفاده کنید./ ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *