آشپزی مدرن. آموزش تهیه فیله ماهی با رایته خیار

آشپزی مدرن / فیله ماهی با رایته خیار

tila pila.jpg

مواد لازم

رایته خیار (طبق دستور داده شده)

آرد نول (الک‌شده) ۳/۱ پیمانه

فیله ماهی تیلاپیا (۴ تکه‌شده) ۵۰۰ گرم

روغن زیتون ۱ قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای رایته

خیار (بدون‌پوست، بدون‌تخم و نگینی خردشده) ۱ عدد

ماست (کم‌چرب) ۱ پیمانه

نعناع تازه (پاک و خردشده) ۲ قاشق سوپ‌خوری

آب‌لیموترش تازه ۱ قاشق سوپ‌خوری

سیر (کوبیده‌شده) ۱ حبه

زیره سبز (پودرشده) ۲/۱ قاشق چای‌خوری

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

روش تهیه:
۱٫ ابتدا رایته خیار را آماده کنید؛
۲٫ در ظرفی گود، آرد، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید سپس فیله‌ها را در مخلوط آرد بغلتانید تا به آن آغشته شوند؛
۳٫ در تابه‌ای نچسب حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، فیله‌ها را از هر طرف به‌مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای شوند. پس از این مدت، ماهی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی هر کدام مقداری رایته بریزید و سرو کنید.
روش تهیه رایته خیار
در ظرفی، خیار، ماست، نعناع، آب‌لیموترش تازه، سیر، زیره، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و مخلوط کنید سپس مخلوط را به‌مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگه‌داری کنید تا طعم‌ها کاملا” با یکدیگر ادغام شوند./

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *