آشپزی مدرن. آموزش تهیه ماهی با سس رِمولد

آشپزی مدرن/ ماهی با سس رِمولد

ماهی با سس رمولد.JPG

مواد لازم

فیله ماهی سالمون (نازک برش داده شده) ۶۰۰ گرم

آب لیمو ترش قاشق سوپ‌خوری (۲۸ میلی‌لیتر)

پودرخردل ۱ قاشق چای‌خوری (۳ گرم)

فلفل سیاه و نمک (پودر شده) به مقدار لازم

جعفری (شسته شده و خرد شده) ۳/۱ پیمانه (۲۵ گرم)

پیازچه (خرد شده) ½ پیمانه

خیارشور (متوسط و خرد شده) ۱ عدد

سیر ۳ حبه (۱۵گرم)

سس مایونز ۱ پیمانه (۱۶۰ گرم)

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‌خوری (۳۰ میلی‌لیتر)

روغن مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری (۳۰ میلی‌لیتر)

کره ۵۰ گرم

لیمو ترش (حلقه‌ای خرد شده) ۴ عدد (۳۶۰ گرم)

طرز تهیه

۱٫ ماهی را با آب‌لیمو، خردل نمک وفلفل مزه‌دار کنید و برای مدت پنج دقیقه کنار بگذارید؛
۲٫ در این فاصله، جعفری، پیازچه، خیارشور، و یک حبه سیر (رنده شده) را در مخلوط‌کن ریخته و کاملاً مخلوط کنید، مایونز، و روغن‌زیتون را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط کنید. پس از این مدت، سس را در ظرفی مناسب ریخته و روی سس را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید؛
۳٫ دو تابه متوسط، روغن مایع و کره را بریزید و اجازه دهید روغن و کره کاملاً داغ شوند، در هر تابه دو تکه فیله ماهی قرار دهید و هر طرف را به مدت سه دقیقه به آرامی سرخ کنید، سپس دو حبه سیر (حلقه ای خرد شده) را به آن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه دیگر تفت دهید ( توجه داشته باشید ماهی خشک نشود و آب دار بماند)،  سپس ماهی را به صورت گرم در ظرف مورد نظر به همراه سس آماده شده ولیمو ترش  تزیین و سرو کنید.

نکته

• دقت داشته باشید در طول مدت زمان پخت، ماهی را باید به حدی سرخ کنید که رنگ طبیعی خود را حفظ کند.
• استفاده از دو تابه برای سرخ کردن ماهی، به این دلیل است که از حداقل زمان استفاده کنید.

جایگزین

فیله ماهی تیلا پیا نیز می‌تواند انتخاب مناسبی برای این غذا باشد.
در صورت تمایل برای سرخ کردن ماهی به جای روغن مایع از روغن زیتون نیز می‌توانید استفاده کنید.

فکر بکر

ماهی با سس رِمولد را می‌توانید به همراه سالاد کاهو سرو کنید./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *