آشپزی مدرن. آموزش تهیه میگو با سس پرتقال

آشپزی مدرن. میگو با سس پرتقال

396044IMG_3645.JPG

مواد لازم

آب‌پرتقال ۸۰ میلی‌لیتر

روغن زیتون ۸۰ میلی‌لیتر

سس تند ۱ قاشق چای‌خوری

سیر (کوبیده‌شده) ۲ حبه

گشنیز تازه (خردشده) ۲ قاشق سوپ‌خوری

سس خردل ۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

میگو (پاک‌شده) ۱۶ عدد

طرز تهیه

۱٫ در ظرفی، آبپرتقال، روغن زیتون، سس تند، سیر، گشنیز، سس خردل، فلفل و نمک را کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شود؛
۲٫ میگوها را به مواد بالا اضافه و مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهدار شوند؛
۳٫ پس از این مدت، میگوها را به سیخ چوبی بکشید و هر دو طرف آن ها را به مدت دو دقیقه در تابه گریل، گریل کرده، سپس در ظرف موردنظر سرو کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل، می توانید سیخ های چوبی را قبل از استفاده به مدت ۲۰ دقیقه در ظرفی حاوی آب سرد قرار دهید؛ این عمل از سوختن آن ها جلوگیری می کند./ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *