آشپزی مدرن . آموزش تهیه همبرگر کلاسیک

آشپزی مدرن / همبرگر کلاسیک

hamburger.jpg

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد

روغن کانولا ۱ قاشق سوپ‌خوری

سس کچاپ ۲ قاشق سوپ‌خوری

سس مایونز کم‌چرب ۲ قاشق سوپ‌خوری

ترشی لیته یا مخلوط ۲ قاشق چای‌خوری

سرکه سفید ۱ قاشق چای‌خوری

گوشت گوساله (چرخ‌کرده) ۵۰۰ گرم

سویا سس ۲ قاشق سوپ‌خوری

دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ۲/۱ قاشق چای‌خوری

نان همبرگر کنجدی (نصف‌شده) ۴ عدد

گوجه‌فرنگی ۱ عدد

کاهو (پاک‌شده) ۴ برگ

طرز تهیه

۱٫ گریل را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ملایم رو به زیاد تنظیم و گرم کنید؛
۲٫ در قابلمه‌ای، پیاز، روغن کانولا  و یک قاشق سوپ‌خوری از سس کچاپ را بریزید و مخلوط کنید سپس در قابلمه را بگذارید و قابلمه را به‌مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پیاز نرم و شفاف شود سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بردارید و بگذارید به‌مدت ۵ تا ۸ دقیقه دیگر بپزد. پس از این مدت، مخلوط پیاز را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا خنک شود؛
۳٫ در این فاصله، در ظرفی کوچک، بقیه سس کچاپ، سس مایونز، ترشی و سرکه را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید؛
۴٫ گوشت، سویا سس و فلفل سیاه را به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و به‌آرامی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مخلوط به اندازه دلخواه بردارید و در دست پهن کنید و به‌شکل برگر فرم دهید؛
۵٫ سینی گریل را کمی چرب کنید سپس برگرها را روی آن بچینید و در گریل گرم‌شده قرار دهید و از هر طرف به‌مدت ۵ دقیقه گریل کنید تا بپزند؛
۶٫ برگرها را از گریل خارج کنید سپس روی لایه زیرین نان‌ها مخلوط سس کچاپ و مایونز بریزید و برگر را روی آن قرار دهید سپس کاهو و یک حلقه گوجه‌فرنگی را روی برگرها بچینید. در آخر، لایه رویی نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ همبرگر کلاسیک آماده سرو است.
ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *