آشپزی مدرن . آموزش تهیه پیتزای قارچ با طعم سیر

آشپزی مدرن / پیتزای قارچ با طعم سیر

607785پیتزای-قارچ-با-طعم-سیر.jpg

مواد لازم

خمیر پیتزا (لینک تهیه در قسمت نکته) ۱ واحد

سیر (کوبیده شده) ۲ حبه

آویشن (پودرشده) ۱ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون ۳ قاشق سوپ‌خوری

پنیر موتزارلا (ورقه ای خرد‌شده) ۱۲۰ گرم

قارچ دکمه ای (ورقه ای خرد‌شده) ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

جعفری تازه (پاک و خردشده) ۱۰ گرم

طرز تهیه

۱٫خمیر پیتزا، فر و سینی فر را طبق روش آموزش داده شده در نکات تهیه پیتزا آماده کنید.

۲٫خمیرآماده شده را با وردنه، به شکل بیضی به ابعاد ۳۰×۲۰ سانتیمتر، روی سطح آردپاشی شده باز کنید.

۳٫سینی داغ را از فر خارج کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.

۴٫در ظرفی کوچک، سیر، آویشن و دو قاشق سوپخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کرده و سطحِ خمیر را با قلم موی مخصوص آشپزی، به آن آغشته کنید.

۵٫پنیر موتزارلا، قارچ، نمک، فلفل و بقیه روغن زیتون را روی خمیر ریخته و آن را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد و خمیر پیتزا ترد و طلایی رنگ شود.

۶٫پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده، جعفری را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکته

لینک طرز تهیه خمیر پیتزا:
http://www.sanazsania.ir/videos/14-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7

ساناز سانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *