آشپزی مدرن. آموزش تهیه کانلونی کدوسبز و پته بادام

آشپزی مدرن / کانلونی کدوسبز و پته بادام

کانلونی، پاستایی استوانه ای شکل است که در اواخر قرن ۱۹ یا ۲۰، توسط نیکولا فدریکو، در ناپولی ایتالیا، تهیه شده است. پس از آن، طرز تهیه آن، به تمام نقاط جهان، گسترش یافته است. معمولاً کانلونی را با سبزیجات و گوشت پُر میکنند. به همین دلیل، غذایی کامل، مقوی و بر اساس مواد به کار رفته در آن، متنوع است. در این دستور از پاستای کانلونی استفاده نشده است، اما به دلیل شکل ظاهری آن، کانلونی نامگذاری شده است.

KKK_5068.JPG

مواد لازم

کدوسبز (بدون پوست، طولی و نازک برش خورده) ۲ عدد

پته بادام طبق دستور داده شده

گشنیز (پاک و خردشده) مقداری برای تزیین

سس مارینارا طبق دستور داده شده

طرز تهیه

یکی از نوارهای کدو را داخل بشقاب قرار دهید. نوار دیگر را به صورت طولی، طوری که بخشی از لبه ها روی هم باشد، کنار نوار کدوی قبلی بچینید. مقداری از پته بادام را روی از پایین نوار کدو بریزید سپس نوارهای کدوسبز را رول کنید. روی آنها مقداری گشنیز بریزید و به همراه سس مارینارا سرو کنید.
روش تهیه پته بادام:
۱۵۰ گرم مغز بادام  ، ۵۰ گرم تخم آفتابگردان، ۲ حبه سیر (کوبیده شده)، ۳ قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه، یک قاشق چایخوری نمک، ۸۰ میلیلیتر آب، ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون، ۲۰ گرم برگ ریحان تازه، ۳ عدد زیتون سبز بدون هسته و مقداری فلفل قرمز (نیم کوب شده) را داخل غذاساز ریخته و کاملاً مخلوط کنید.
روش تهیه سس مارینارا:
۲ عدد گوجه فرنگی (فیله ای خردشده)، ۳ حبه سیر (کوبیده شده)، ۴۰ گرم گوجه فرنگی (خشک شده) ، ۳ عدد خرما (بدون هسته و خشک شده)، ۲ قاشق چای خوری سرکه سیب، یک قاشق چایخوری پودر سیر، قاشق چایخوری نمک، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون، مقداری فلفل قرمز و فلفل سیاه (نیم کوب شده)، رزماری، برگ ریحان و جعفری (جمعاً ۳۰ گرم) را در غذاساز بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به گوجه فرنگی (خشک شده)، میتوانید از یک قاشق سوپخوری، رب گوجه فرنگی استفاده کنید./سانازسانیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *